Quality Engineer


Voor jou is de hoogste kwaliteit het eeuwige streven.

Solliciteer

Quality Engineer

Voor jou is de hoogste kwaliteit het eeuwige streven.

Quality Engineer

Voor jou is de hoogste kwaliteit het eeuwige streven.

IJzendijke

32-38 uur

Ruim 75 collega's

>250 producten

Door jouw review en approval vinden onze prototypen hun weg naar productie op grote schaal.

Jij maakt ideeën werkelijkheid

Jij neemt mee

 • door jouw opleiding of ervaring binnen bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Engineering Mechatronica of Technology Quality Assurance, kun jij op hbo-niveau werken.
 • kwaliteit staat bij jou absoluut op de eerste plaats. Hiermee inspireer, motiveer en activeer je jouw collega's.
 • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal: de documenten waarmee je werkt zijn meestal geschreven in het Engels.
 • het vermogen om zeer gedetailleerd te lezen, schrijven en werken.
 • een procesmatige manier van denken.

Dit krijg je terug

 • marktconform salaris op basis van jouw opleiding en ervaring.
 • een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.  
 • pensioenopbouw bij PME. 
 • 35 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.
 • reiskosten- en tunnelkostenvergoeding. 
 • opleidingsmogelijkheden on the job.  

Jouw missie

Is het releasen van medische apparatuur zoals insulinepompen, beademingsmachines en transportboxen voor donororganen.

 

Dat doe je door:

 

 • reviewen van (technische) documenten. Hierin staan de wensen van de klant en de vereisten voor de medische wereld centraal. Je denkt na over vragen als:
  -Kloppen de vermelde specificaties van het apparaat?
  -Komen de technische tekeningen overeen met de gestelde eisen?
  -Aan welke risico's tijdens het gebruik is gedacht?
  -Is het omschreven productieproces helder, haalbaar en uitvoerbaar?
 • goedkeuren en vrijgeven van geproduceerde producten, als onderdeel van een strenge medische regelgeving 'release to the market';
 • inspecteren van de geleverde onderdelen (componenten). Je controleert de herkomst, labels, hoeveelheid en eigenschappen als afmetingen en materiaal. Je verwerkt het product in ons systeem en laat het opslaan in ons warehouse.
  Gestructrureerd, logisch en makkelijk vindbaar voor collega's - nu en in de toekomst;
 • uitvoeren van audits bij de leveranciers van onze onmisbare en vaak speciaal op maat gemaakte onderdelen. Je gaat na of hun veiligheid, werkprocessen en certificaten op orde zijn en verkent de back-up mogelijkheden;
 • verwerken van de feedback van jouw collega's. Samen kijken jullie hoe het werkproces (nog) efficiënter en kwalitatief beter kan;
 • vergroten van de awareness op kwaliteit bij alle medewerkers van ons bedrijf. Denk aan het geven van trainingen en presentaties of een inspirerend gesprek met je collega;
 • geven van support op de afdeling Quality bij taken als interne audits en het opvolgen en afhandelen van de bevindingen

Je bent tot 80% van jouw werkuren te vinden op het kantoor op onze afdeling Quality, waar je de documenten induikt. Daarnaast besteed je de meeste tijd aan het controleren van de binnenkomende onderdelen.

 

Jouw carrière bij ons start met een zorgvuldige inwerkperiode waarin je alles over onze werkprocessen komt te weten. Hierdoor leer je snel al je collega’s kennen, bij wie je altijd terechtkunt met jouw vragen en ideeën.

It's all in the details

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van medische apparatuur. Het is daarom van levensbelang dat onze leveringen van perfecte kwaliteit zijn.

Om die kwaliteit te waarborgen leggen wij alle data, testresultaten en verrichte handeling continu vast in verschillende documenten. Zo verzekeren wij ons ervan dat medici en patiënten straks de beste apparatuur gebruiken.

"Wat ik bij Unitron waardeer, is de flexibiliteit. Eerder stoppen, later beginnen of thuiswerken: het kan allemaal. Daardoor is mijn werk goed te combineren met mijn gezin. En ik heb fantastische collega’s. We werken veel samen en ook als je alleen aan iets werkt, is er regelmatig interactie met veel humor."

- Patrick Rietsema, Software- en Test Engineer

Van idee tot innovatie

Over Unitron

Wij geloven in een gezondheidszorg waar patiënten dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen en waar medici van hoogwaardige instrumenten gebruikmaken om de meest succesvolle behandeling te kunnen geven.   

Met meer dan 75 professionals werken we op 2 locaties aan high-end lifescience producten, van ontwerp tot realisatie. We ontwikkelen medische devices voor domeinen als anesthesie, oncologie en diagnostische beeldvorming. Onze kracht ligt bij complexe mechatronische en elektronische apparatuur en technieken.  

Onze ambitie is om te groeien. Met collega’s die óók twinkelende ogen krijgen van de nieuwste technische ontwikkelingen. En die, net als wij, staan te springen om hun probleemoplossend vermogen optimaal in te zetten voor een betere medische wereld. Bouw je mee? 

Solliciteer

Zet jij jouw talent in om het leven van patiënten te verbeteren?

Laat dan hier je gegevens achter. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om kennis te maken en te horen wat je ambities zijn. Hopelijk tot snel!

Liever eerst telefonisch of per mail contact?

Neem dan contact op met Corine of Gillian van HR:
0117 30 73 02 | c.dekker@unitron.nl
0117 30 73 20 | g.jones@unitron.nl

Nieuwsgierig naar de andere rollen?

Meer weten over Unitron?

www.unitron.nl