ICT stage opdracht


Jij brengt software instructies-en procedures naar een hoger niveau

Solliciteer

ICT stage opdracht

Jij brengt software instructies- en procedures naar een hoger niveau.

ICT stage opdracht

Jij brengt software instructies-en procedures naar een hoger niveau.

IJzendijke

Stage

80 collega's

>250 producten

Jij maakt het verschil

Jij

  • volgt een hbo-opleiding in de richting van ICT.
  • hebt uitstekende schriftelijke communicatievaardigheden.
  • hebt een goed begrip van ICT-apparatuur en software.
  • bent in staat om complexe technische informatie op een begrijpelijke manier te presenteren.
  • bent proactief, zelfstandig en hebt een probleemoplossende instelling

Dit krijg je terug

  • een uitdagende stageplek in een dynamisch en innovatief bedrijf.
  • de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in de ICT-sector.
  • begeleiding door ervaren professionals.
  • een stagevergoeding.

Jouw missie

Als stagiair bij ons bedrijf zal je verantwoordelijk zijn voor het schrijven van instructies en procedures voor het gebruik van ICT-apparatuur en software. Deze documentatie moet begrijpelijk en toegankelijk zijn voor alle medewerkers, ongeacht hun technische kennisniveau.

Taken:

🔎In kaart brengen van ICT-apparatuur en software: je begint met het in kaart brengen van de verschillende soorten ICT-apparatuur en software die binnen het bedrijf worden gebruikt.

🎯Onderzoek doen naar best practices: je doet onderzoek naar de beste manieren om deze apparatuur en software te gebruiken om eventuele problemen op te lossen.

🖊️Schrijven van instructies en procedures: op basis van je onderzoek schrijf je duidelijke en beknopte instructies en procedures in begrijpelijke taal.

💻Testen van de instructies en procedures: je test de instructies en procedures om te zorgen dat ze correct en begrijpelijk zijn.

🚀Feedback verzamelen en verbeteringen doorvoeren: je verzamelt feedback van medewerkers en voert waar nodig verbeteringen door in de instructies en procedures.

Jouw team

Je gaat aan de slag op de afdeling ICT waar je samenwerkt met de verschillende afdelingen binnen Unitron, zoals Design Transfer, Research & Development en Engineering. Je voornaamste taak is het verbeteren van het gebruik van ICT-apparatuur en software; door middel van het schrijven en testen van procedures maak jij het verschil.

Ben jij de enthousiaste en gedreven hbo ICT-student die wij zoeken? Solliciteer dan nu op deze uitdagende stageopdracht. We kijken uit naar je sollicitatie!

"Mijn scriptie werd na afronding serieus opgepakt en sommige aanbevelingen daadwerkelijk doorgevoerd binnen Unitron. Het is fijn om een stage af te ronden bij een organisatie die actief meedenkt en jouw inzet waardeert."

— Jelle Scheele, afstudeerstage Finance & Control

Van idee tot innovatie

Over Unitron

Wij geloven in een gezondheidszorg waar patiënten dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen en waar medici van hoogwaardige instrumenten gebruikmaken om de meest succesvolle behandeling te kunnen geven.   

Met meer dan 75 professionals werken we op 2 locaties aan high-end lifescience producten, van ontwerp tot realisatie. We ontwikkelen medische devices voor domeinen als anesthesie, oncologie en diagnostische beeldvorming. Onze kracht ligt bij complexe mechatronische en elektronische apparatuur en technieken.  

Onze ambitie is om te groeien. Met collega’s die óók twinkelende ogen krijgen van de nieuwste technische ontwikkelingen. En die, net als wij, staan te springen om hun probleemoplossend vermogen optimaal in te zetten voor een betere medische wereld. Bouw je mee? 

Solliciteer

Wil jij onze wereld van medische apparatuur ontdekken?

Laat dan hier je gegevens achter. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om kennis te maken en te horen wat je ambities zijn. Hopelijk tot snel!

Liever eerst telefonisch of per mail contact?

Neem dan contact op met Corine of Gillian van HR:
0117 30 73 02 | c.dekker@unitron.nl
0117 30 73 20 | g.jones@unitron.nl

Nieuwsgierig naar onze vacatures?

Meer weten over Unitron?

www.unitron.nl