Process Engineer
life science devices


Onmisbare medische apparatuur
komt sneller op de markt door jou

Solliciteer

Process Engineer
life science devices

Onmisbare medische

apparatuur komt

sneller op de markt

door jou.

Process Engineer
life science devices

Onmisbare medische apparatuur
komt sneller op de markt door jou.

IJzendijke

32-38 uur

Ruim 75 collega's

>250 producten

Processen verbeteren en versnellen

Jij neemt mee

 • een afgeronde technische hbo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van elektronica of mechatronica.
 • kennis van Lean productie is welkom.
 • oog voor detail en een sterk analytisch vermogen: jij ziet snel waar een proces efficiënter kan.
 • initiatief en creativiteit voor slimme oplossingen.
 • de wens om jouw kennis te delen en gebruik te maken van de kennis van jouw collega’s.

Dit krijg je terug

 • marktconform salaris op basis van jouw opleiding en ervaring.
 • een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.
 • pensioenopbouw bij PME.
 • 35 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. 
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.
 • reiskosten- en tunnelkostenvergoeding.
 • opleidingsmogelijkheden on the job. 

"De meeste energie krijg ik als ik meteen het effect zie van de oplossing die we bedenken.
Zo haalden we een fout uit een processtap binnen de productielijn van een apparaat dat epilepsiepatiënten ondersteunt, waardoor de productie nu efficiënter verloopt."

- Bart Speijer, Proces Egineer

Jouw missie

Op onze afdeling Technical Service laat jij onze productieprocessen snel, goed en efficiënt verlopen.

 

Zodra jouw collega’s van Research & Development en Design Transfer nieuwe prototypes ontworpen en doorontwikkeld hebben voor productie op grote schaal, kom jij de hoek om. Je observeert het productieproces en luistert naar het team. Hierdoor krijg jij bottlenecks of fouten al snel boven water en op een creatieve manier bedenk je slimme oplossingen. Is er een ander soort gereedschap nodig of moet het assemblageproces omgedraaid worden? Zijn er extra werkplekken nodig? Je berekent wat het aan tijd en geld oplevert, ontwikkelt hardware en software en je neemt het initiatief om verbeteringen toe te passen.

 

Je werkt afwisselend op kantoor en op de productievloer. De complexe processen van onze hoogwaardige techniek worden door jou moeiteloos ontleed in kleine stappen, zodat ook jouw collega’s het overzicht houden. Je leidt operators op, schrijft werkinstructies en je verdeelt jouw aandacht steeds over klanten, engineers en andere afdelingen zoals Inkoop, Verkoop en Assemblage.

It’s all in the details.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van medische devices. Het is daarom van levensbelang dat onze leveringen van perfecte kwaliteit zijn.

Om die kwaliteit te waarborgen leggen wij alle data, testresultaten en verrichte handelingen continu vast in verschillende documenten. Zo verzekeren wij ons ervan dat medici en patiënten straks de beste apparatuur gebruiken. 

"Bij een nieuwe baan is het altijd even de kat uit de boom kijken. Na een paar weken wist ik al dat ik de goede keuze gemaakt heb, door de inhoud van het werk en door het contact dat ik met collega’s opbouw. Ze zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden. En de Zeeuwse mentaliteit bevalt me ook. Nuchter en zonder bravoure. Dit is wel mijn plekje, ja. Ik zie mezelf hier nog jaren werken."

- Bart Speijer, Process Engineer

Van idee tot innovatie

Over Unitron

Wij geloven in een gezondheidszorg waar patiënten dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen en waar medici van hoogwaardige instrumenten gebruikmaken om de meest succesvolle behandeling te kunnen geven.   

Met meer dan 75 professionals werken we op 2 locaties aan high-end lifescience producten, van ontwerp tot realisatie. We ontwikkelen medische devices voor domeinen als anesthesie, oncologie en diagnostische beeldvorming. Onze kracht ligt bij complexe mechatronische en elektronische apparatuur en technieken.  

Onze ambitie is om te groeien. Met collega’s die óók twinkelende ogen krijgen van de nieuwste technische ontwikkelingen. En die, net als wij, staan te springen om hun probleemoplossend vermogen optimaal in te zetten voor een betere medische wereld. Bouw je mee? 

Solliciteer

Ben jij onze procesverbeteraar?

Laat dan hier je gegevens achter. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om kennis te maken en te horen wat je ambities zijn. Hopelijk tot snel!

Liever eerst telefonisch of per mail contact?

Neem dan contact op met Corine of Gillian van HR:
0117 30 73 02 | c.dekker@unitron.nl
0117 30 73 20 | g.jones@unitron.nl

Nieuwsgierig naar de andere rollen?

Meer weten over Unitron?

www.unitron.nl