Assemblagemedewerker


Jij bouwt medische hulpmiddelen die levens veranderen.

Solliciteer

Assemblagemedewerker

Jij bouwt medische hulpmiddelen die levens veranderen.

Assemblage
medewerker

Jij bouwt medische hulpmiddelen die levens veranderen.

IJzendijke

32-40 uur

Ruim 75 collega's

>250 producten

"Ik vind het superfijn dat de producten waaraan we bouwen het verschil maken voor mensen die medische hulp nodig hebben."

- Sharon Jonker, Assemblagemedewerker

Jij verandert levens

Jij neemt mee

 • mbo werk- en denkniveau.
 • het vermogen om nauwkeurig te werken.
 • handigheid en praktisch denken.
 • de bereidheid om te leren en trainingen te volgen.
 • hands-on mentaliteit en een teamplayer mindset.
 • de mogelijkheid om 32-40 uur per week te werken

Dit krijg je terug

 • salaris tussen €2.500,00 en €2.900,00 (op basis van jouw opleiding en ervaring).
 • pensioenopbouw bij PME. 
 • 35 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.  
 • reiskosten- en tunnelkostenvergoeding. 
 • opleidingsmogelijkheden on the job.  

Jouw missie

Je bent zoekende in het werkveld, maar weet zeker dat je een baan zoekt waar je met je handen aan de slag kunt. Herken je dit? Dan hebben we goed nieuws: bij Unitron zoeken we assemblagemedewerkers!

Bij Unitron werk je mee aan de productie van meer dan 250 verschillende medische apparaten. Of het nu gaat om enkele stuks of om massaproductie, voor ons is alleen het beste goed genoeg. Jij maakt deel uit van een noodzakelijk onderdeel van ons werkproces, waar jouw mening, ervaring en ideeën meer dan welkom zijn. Je werkt overzichtelijk en je hebt een goed oog voor detail, waardoor je dagelijks bezig bent met het werken aan de verbetering van de gezondheidszorg.

Enkele producten waaraan je gaat werken vallen onder apparatuur voor epilepsiedetectie, diabetes en beademing. Je werkt aan een flexibel werkstation met de meest geavanceerde materialen waar alle producten volgens onze kwaliteitsnormen geproduceerd worden in een steriele, veilige werkomgeving. Alle werkzaamheden rondom het assembleren en verzendklaar maken van de producten geven je niet alleen een voldaan gevoel, maar motiveren je ook om de volgende dag weer met vol enthousiasme aan de slag te gaan.

 

Jouw taken zijn:

 

 • het zelfstandig samenstellen van elektronicaproducten. Aan de hand van duidelijke instructies doe jij de voorbewerking, assemblage, montage en het testen van medische en industriële apparaten;
 • het bewaken van de productkwaliteit. Je hebt een goed oog voor detail en bent kritisch op je eigen werk;
 • het verpakken en verzendklaar maken van de producten.

Heb je zin om de handen uit de mouwen steken? Solliciteer snel en dan maken we graag kennis met je!

Van idee tot innovatie

Over Unitron

Wij geloven in een gezondheidszorg waar patiënten dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen en waar medici van hoogwaardige instrumenten gebruikmaken om de meest succesvolle behandeling te kunnen geven.   

Met meer dan 75 professionals werken we op 2 locaties aan high-end lifescience producten, van ontwerp tot realisatie. We ontwikkelen medische devices voor domeinen als anesthesie, oncologie en diagnostische beeldvorming. Onze kracht ligt bij complexe mechatronische en elektronische apparatuur en technieken.  

Onze ambitie is om te groeien. Met collega’s die óók twinkelende ogen krijgen van de nieuwste technische ontwikkelingen. En die, net als wij, staan te springen om hun probleemoplossend vermogen optimaal in te zetten voor een betere medische wereld. Bouw je mee? 

Solliciteer

Bouw jij mee aan onze devices?

Laat dan hier je gegevens achter. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om kennis te maken en te horen wat je ambities zijn. Hopelijk tot snel!

Liever eerst telefonisch of per mail contact?

Neem dan contact op met Corine of Gillian van HR:
0117 30 73 02 | c.dekker@unitron.nl
0117 30 73 20 | g.jones@unitron.nl

Nieuwsgierig naar andere rollen?

Alle vacatures

Meer weten over Unitron?

www.unitron.nl