SMD Operator Junior


Jouw printplaten zijn het kloppend hart van nieuwe, medische apparatuur.

Solliciteer

SMD Operator Junior

Jouw printplaten zijn het kloppend hart van nieuwe, medische apparatuur.

SMD Operator Junior

Jouw printplaten zijn het kloppend hart van nieuwe, medische apparatuur.

IJzendijke

Fulltime

Ruim 75 collega's

>250 producten

Jij brengt onze machines tot leven.

Jij neemt mee

 • Mbo werk- en denkniveau en basiskennis van elektronische componenten.
 • De drive om altijd voor de beste kwaliteit te gaan.
 • Het vermogen om bijzonder nauwkeurig te werken.
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel tijdens het bedienen van onze kostbare en geavanceerde machines.
 • De bereidheid om te leren en trainingen te volgen.

Dit krijg je terug

 • Marktconform salaris op basis van jouw opleiding en ervaring.
 • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.
 • Pensioenopbouw.
 • 35 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Reiskosten- en tunnelkostenvergoeding.
 • Opleidingsmogelijkheden on the job.

Jouw missie

Jij brengt nieuwe, medische apparatuur tot leven door het aanbrengen van onderdelen op de printplaat die het apparaat aanstuurt.

Tandartsapparatuur, insulinepompen, beademingsmachines en meer: alle door ons ontworpen medische apparatuur bevatten Printed Circuit Board Assemblies. Op deze Printed Circuit Boards plaatst onze robot, de Pick and Place Machine, hele kleine componenten: de Surface-mounted devices (SMD). Deze componenten worden hierdoor bovenop de printplaat gemonteerd. En deze automatische montage en het besturen van de machine, worden jouw verantwoordelijkheid.

 

Jouw taken zijn het:

 

 • opbouwen van de productielijn voor onze verschillende en nieuwe orders;
 • instellen van onze complexe robotmachine;
 • doorlopen van het zeefdrukproces, waarbij je de soldeerpasta aanbrengt op de printplaat;
 • begeleiden van de Pick&Place machine: het door de machine oppakken en plaatsen van de componenten. Je controleert of de juiste coördinaten ingesteld zijn en zorgt ervoor dat de machine een voldoende voorraad aan materialen heeft;
 • controleren van de solderingen en componenten zodra de printplaat uit de oven komt. Dit doe je visueel of met behulp van onze inspectiemachine.  

Je staat samen met je collega Operator aan de productielijn en werkt van maandag tot en met vrijdag afwisselend in ochtenddiensten (6-14) en middagdiensten (14-22).

It's all in the details

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van medische apparatuur. Het is daarom van levensbelang dat onze leveringen van perfecte kwaliteit zijn.

Om die kwaliteit te waarborgen leggen wij alle data, testresultaten en verrichte handeling continu vast in verschillende documenten. Zo verzekeren wij ons ervan dat medici en patiënten straks de beste apparatuur gebruiken.

"Hoe mooi is het dat je vandaag printplaten kan produceren, waarmee de arts morgen een pacemaker beter kan instellen?"

— Mario, Operations Manager

Van idee tot innovatie

Over Unitron

Wij geloven in een gezondheidszorg waar patiënten dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen en waar medici van hoogwaardige instrumenten gebruikmaken om de meest succesvolle behandeling te kunnen geven.   

Met meer dan 75 professionals werken we op 2 locaties aan high-end lifescience producten, van ontwerp tot realisatie. We ontwikkelen medische devices voor domeinen als anesthesie, oncologie en diagnostische beeldvorming. Onze kracht ligt bij complexe mechatronische en elektronische apparatuur en technieken.  

Onze ambitie is om te groeien. Met collega’s die óók twinkelende ogen krijgen van de nieuwste technische ontwikkelingen. En die, net als wij, staan te springen om hun probleemoplossend vermogen optimaal in te zetten voor een betere medische wereld. Bouw je mee? 

Team en toekomst

Samen met ruim 10 collega’s ga je aan de slag op onze afdeling Productie. Je wordt warm ontvangen in ons gedreven team van Operators en Coördinatoren die al klaarstaan om jou wegwijs maken binnen onze organisatie.  

 

Door de sterke groei van ons bedrijf bereiden we ons voor op een nieuwe manier van werken. Hierbij worden onze Operators verantwoordelijk voor de logistiek, het voorraadbeheer en het inplannen van onze productie.  

Solliciteer

Zet jij jouw talent in om het leven van patiënten te verbeteren?

Laat dan hier je gegevens achter. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om kennis te maken en te horen wat je ambities zijn. Hopelijk tot snel!

Liever eerst telefonisch of per mail contact?

Neem dan contact op met Corine of Gillian van HR:
0117 30 73 02 | c.dekker@unitron.nl
0117 30 73 20 | g.jones@unitron.nl

Nieuwsgierig naar de andere rollen?

Meer weten over Unitron?

www.unitron.nl