Software en Test
Engineer

Jij valideert het productieproces van onze devices.

Solliciteer

Software en
Test Engineer

Jij valideert het
productieproces
van onze devices.

Software en Test Engineer

Jij valideert het productieproces van onze devices.

IJzendijke

32-38 uur

Ruim 75 collega's

>250 producten

Valideren, testen en instrueren

Jij neemt mee

 • een afgeronde technische hbo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van elektronica of mechatronica.
 • ervaring met Lab View en/of kennis van Embedded Software, C en Python.
 • grote interesse in productontwikkeling voor de gezondheidszorg.
 • vakkennis, de wil om deze kennis te delen én het verlangen gebruik te maken van de kennis van jouw collega’s.
 • een enorme drive om altijd voor de beste kwaliteit te gaan.

Dit krijg je terug

 • marktconform salaris op basis van jouw opleiding en ervaring.
 • een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.
 • pensioenopbouw bij Brand New Day
 • 35 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. 
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.
 • reiskosten- en tunnelkostenvergoeding.
 • opleidingsmogelijkheden on the job. 

"Ik ben een echte puzzelaar en hou er bijvoorbeeld van om een proces efficiënter te maken door te automatiseren, digitaliseren en waar mogelijk ook te robotiseren. Heel interessant, er helemaal induiken totdat je de oplossing gevonden hebt."

- Patrick Rietsema, Software- en Test Engineer

Jouw missie

Longpatiënten, diabetici en medisch specialisten. Zij rekenen op jouw doortastende aanpak waarmee innovatieve medische apparatuur sneller op de markt komt.

 

Met 9 collega’s in verschillende functies vorm jij het team Design Transfer. Na de laatste tests door het Research & Development Team is het device klaar om tot productie gebracht te worden. Jij valideert en test het product en maakt het klaar voor productie op grote schaal.

 

Jij legt de vinger op de zere plek

Samen met de klant bepaal je de risico’s van het product. Vervolgens breng je de productieproces- en assemblagerisico’s in kaart. Vervolgens ontwerp en valideer je een functionele eindtest. Hiervoor gebruik je de bijgeleverde testsoftware of je ontwerpt deze zelf. Doet het apparaat wat het moet doen? Zijn sensoren, kabels en behuizingen correct aangesloten en geassembleerd? Waar zitten mogelijke zwakke punten? Je voert productie- en eindtesten uit en legt data en resultaten vast in de productieprocesvalidatie. 

 

Daarnaast werk je gebruiksvriendelijke testinstructies en assemblage-instructies uit. Deze worden in gebruik genomen door jouw collega’s op de productieafdeling en zorgen ervoor dat ieder apparaat op precies dezelfde manier in elkaar gezet kan worden.

 

Je bent verantwoordelijk voor meerdere projecten die zich in verschillende testfases bevinden. De samenwerking met collega’s en andere techneuten, in combinatie met steeds nieuwe producten en nieuwe klanten, maakt dat je iedere dag bijleert en geen dag hetzelfde is.

It’s all in the details

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van medische devices. Het is daarom van levensbelang dat onze leveringen van perfecte kwaliteit zijn.

Om die kwaliteit te waarborgen leggen wij alle data, testresultaten en verrichte handelingen continu vast in verschillende documenten. Zo verzekeren wij ons ervan dat medici en patiënten straks de beste apparatuur gebruiken. 

"Wat ik bij Unitron waardeer, is de flexibiliteit. Eerder stoppen, later beginnen of thuiswerken: het kan allemaal. Daardoor is mijn werk goed te combineren met mijn gezin. En ik heb fantastische collega’s. We werken veel samen en ook als je alleen aan iets werkt, is er regelmatig interactie met veel humor."

- Patrick Rietsema, Software- en Test Engineer

Van idee tot innovatie

Over Unitron

Wij geloven in een gezondheidszorg waar patiënten dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen en waar medici van hoogwaardige instrumenten gebruikmaken om de meest succesvolle behandeling te kunnen geven.   

Met meer dan 75 professionals werken we op 2 locaties aan high-end lifescience producten, van ontwerp tot realisatie. We ontwikkelen medische devices voor domeinen als anesthesie, oncologie en diagnostische beeldvorming. Onze kracht ligt bij complexe mechatronische en elektronische apparatuur en technieken.  

Onze ambitie is om te groeien. Met collega’s die óók twinkelende ogen krijgen van de nieuwste technische ontwikkelingen. En die, net als wij, staan te springen om hun probleemoplossend vermogen optimaal in te zetten voor een betere medische wereld. Bouw je mee? 

Solliciteer

Maak jij onze producten klaar voor productie op grote schaal?

Laat dan hier je gegevens achter. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om kennis te maken en te horen wat je ambities zijn. Hopelijk tot snel!

Liever eerst telefonisch of per mail contact?

Neem dan contact op met Gillian Jones, HR Adviseur:
0117 30 73 20 | g.jones@unitron.nl

Nieuwsgierig naar de andere rollen?

Overige vacatures

Mechanical Engineer
Home

Meer weten over Unitron?

www.unitron.nl