Project inkoper


Door jouw inzet hebben we alles in huis om nieuwe devices te ontwikkelen.

Solliciteer

Project inkoper

Door jouw inzet hebben we alles in huis om nieuwe devices te ontwikkelen.

Project inkoper

Door jouw inzet hebben we alles in huis om nieuwe devices te ontwikkelen.

IJzendijke

32-40 uur

Ruim 75 collega's

>250 producten

Zorgen dat alles op tijd in huis is

Jij neemt mee

 • hbo denkniveau. 
 • sterke communicatieve vaardigheden.
  Specificaties bemachtigen van klanten, kwaliteitsafspraken maken met leveranciers of je overtuigingskracht benutten om een product op tijd binnen te krijgen; jou lukt het.
 • initiatief, zelfstandigheid en gericht op samenwerking. 
 • je bent vlot met computerprogramma's en schakelt moeiteloos tussen projecten en werkzaamheden.
 • je werkt nauwkeurig volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden.

Dit krijg je terug

 • marktconform salaris op basis van jouw opleiding en ervaring.
 • een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.  
 • pensioenopbouw bij Brand New Day. 
 • 35 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • de mogelijkheid om, in overleg, (deels) thuis te werken.   
 • reiskosten- en tunnelkostenvergoeding. 
 • opleidingsmogelijkheden on the job.   

"Wat ik bij Unitron waardeer, is de flexibiliteit. Eerder stoppen, later beginnen of thuiswerken: het kan allemaal. Daardoor is mijn werk goed te combineren met mijn gezin. En ik heb fantastische collega’s. We werken veel samen en ook als je alleen aan iets werkt, is er regelmatig interactie met veel humor."

- Patrick Rietsema, Software- en Test Engineer

Jouw missie

Met 7 collega’s in verschillende functies vorm jij het team Design Transfer. Het doel van dit team is om nieuwe medische apparaten van prototype naar productie te brengen door continue product verbetertrajecten. Jij bent hierin onmisbaar. Jij koopt projectmatig in en werkt vervolgens per traject toe naar een gestandaardiseerd inkoopproces. Daarna draag je het over aan de afdeling Inkoop. 

 

Jij bent deel van dit technische team en zit fysiek bij hen op kantoor. Jij ondersteunt je collega’s door: 

 

 • Projectinkoop 

Er lopen meerdere projecten tegelijkertijd en qua inkoop loopt het erg uiteen wat er nodig is. Voor het ene device ga je aan de slag met het bestellen van 10 onderdelen van de Critical Component List (CCL), voor het andere 100. Soms gaat het om standaardproducten. Vaak word je uitgedaagd om custom-parts te vinden of te laten maken, bestellen en -heel belangrijk- op tijd binnen te krijgen.  

 

 • Inkoopprocessen standaardiseren 

De onderdelen en gereedschappen die voor een product gebruikt worden, worden door de klant gespecificeerd in een Critical Component List. Samen met de klant en/of technische collega’s ga je na of de tekeningen en specificaties compleet genoeg zijn om in te kunnen kopen. Vaak heeft een klant al vaste leveranciers die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het prototype. Zij zijn niet altijd bekend met Unitron. Jij brengt ze op de hoogte van onze werkwijze en procedures en gaat na of zij kunnen en willen leveren volgens de hoge kwaliteitseisen van Unitron.  

 

Nadat bekend is uit welke componenten een device moet bestaan om op grotere schaal geproduceerd te worden, regel jij een goedlopend en betrouwbaar inkoopproces in. Je onderzoekt op productniveau welke onderdelen ingekocht en op maat gemaakt kunnen worden bij bestaande leveranciers van Unitron en of er leveranciers moeten worden toegevoegd. Dit alles leg je vast in het Critical Component List verification report. Over de producten heb je veel contact met je technische collega’s. Over het inkoopproces en (nieuwe) leveranciers schakel je met de manager inkoop. Zodat je met een gerust hart het inkoopproces over kunt dragen.  

It’s all in the details.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van medische devices. Het is daarom van levensbelang dat onze leveringen van perfecte kwaliteit zijn.

Om die kwaliteit te waarborgen leggen wij alle data, testresultaten en verrichte handelingen continu vast in verschillende documenten. Zo verzekeren wij ons ervan dat medici en patiënten straks de beste apparatuur gebruiken. 

Van idee tot innovatie

Over Unitron

Wij geloven in een gezondheidszorg waar patiënten dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen en waar medici van hoogwaardige instrumenten gebruikmaken om de meest succesvolle behandeling te kunnen geven.   

Met meer dan 75 professionals werken we op 2 locaties aan high-end lifescience producten, van ontwerp tot realisatie. We ontwikkelen medische devices voor domeinen als anesthesie, oncologie en diagnostische beeldvorming. Onze kracht ligt bij complexe mechatronische en elektronische apparatuur en technieken.  

Onze ambitie is om te groeien. Met collega’s die óók twinkelende ogen krijgen van de nieuwste technische ontwikkelingen. En die, net als wij, staan te springen om hun probleemoplossend vermogen optimaal in te zetten voor een betere medische wereld. Bouw je mee? 

Solliciteer

Zet jij jouw talent in om het leven van patiënten te verbeteren?

Laat dan voor 10 oktober 2022 je gegevens bij ons achter. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om kennis te maken en te horen wat je ambities zijn. Hopelijk tot snel!

Heb je vragen over de inhoud van deze functie of het sollicitatieproces?

Neem dan contact op met Corine Dekker, HR assistent:
0117 30 73 02 | c.dekker@unitron.nl

"Door het warme welkom bij Unitron voelde ik me vanaf het eerste moment thuis. Na 1 week wist iedereen mijn naam en andersom.

Alle collega’s hebben dezelfde passie voor techniek en er is ruimte om het beste uit jezelf te halen."

- Sander d'Hondt, sr. Technical Service Engineer

Nieuwsgierig naar de andere rollen?

Overige vacatures

Mechanical Engineer
Home

Meer weten over Unitron?

www.unitron.nl