Mechanical Engineer

Jij maakt onze prototypes klaar

voor productie op grote schaal

Solliciteer

Mechanical
Engineer

Jij maakt onze

prototypes klaar

voor productie

op grote schaal

Mechanical Engineer

Jij maakt onze prototypes klaar

voor productie op grote schaal

IJzendijke

32-38 uur

ruim 75 collega's

>250 producten

Vereenvoudigen en valideren

Jij neemt mee

 • een afgeronde technische hbo- of wo-opleiding zoals Mechatronica of Mechanical Engineering.
 • ervaring met productassemblage.
 • stressbestendigheid bij projecten waar tijdsdruk op zit.
 • vakkennis, de wil om deze kennis te delen en gebruik te maken van de kennis van jouw collega’s.
 • scherp oog voor details en het vermogen om zeer nauwkeurig te werken.

Dit krijg je terug

 • marktconform salaris op basis van jouw opleiding en ervaring.
 • een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.
 • pensioenopbouw bij Brand New Day.
 • 35 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. 
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.
 • reiskosten- en tunnelkostenvergoeding.
 • opleidingsmogelijkheden on the job. 

"Momenteel werk ik aan een box voor orgaantransport. Samen met de klant kijk ik naar wat wel of niet handig is en wat er nog verbeterd kan worden. Daarbij houd ik steeds de patiënt voor ogen, of soms mijn eigen familie. Is het veilig genoeg voor hen?"

- Sander d'Hondt, sr. Technical Service Engineer

Jouw missie

Met 9 collega’s in verschillende functies vorm jij het team Design Transfer. Jullie doel is het klaarmaken van de protoypes van het team Research&Design voor productie op grote schaal. Je duikt hiervoor in de 2D- en 3D tekeningen van het device en bestudeert specificaties en toleranties, totdat je alle details in beeld hebt en suggesties doet voor design for manufacturing (DFM). Dit fijnmechanische precisiewerk gaat soms tot 0,01 mm nauwkeurig. Zijn de gekozen productietechnieken geschikt als er opgeschaald wordt naar 100 of 1.000 stuks? En wat is de meest efficiënte assemblagevolgorde?

 

Je beslist mee over het maakproces en gebruikt hierbij testresultaten. Je vraagt je steeds af welke verbeteringen nog doorgevoerd kunnen worden. Is het product stapelbaar en welke onderdelen moeten geautomatiseerd of handmatig gemaakt worden?

 

Je verwerkt jouw bevindingen en kennis over het nieuwe product in rapportages en een Bill of Material (stuklijst) in ons systeem. Hierdoor kunnen jouw collega’s bij inkoop met 1 druk op de knop bestellingen plaatsen.

 

Zo werk je toe naar een zo eenvoudig en efficiënt mogelijk productieproces, waarna productprocesvalidatie volgt. Het Design Transfer-proces kan 7 maanden tot 1,5 jaar duren en de projecten die jij krijgt toegewezen bevatten veel mechanische elementen. Voor andere specialismes zoals elektronica en software, vraag jij je collega’s om advies.

It’s all in the details

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van medische devices. Het is daarom van levensbelang dat onze leveringen van perfecte kwaliteit zijn.

Om die kwaliteit te waarborgen leggen wij alle data, testresultaten en verrichte handelingen continu vast in verschillende documenten. Zo verzekeren wij ons ervan dat medici en patiënten straks de beste apparatuur gebruiken. 

"Door het warme welkom bij Unitron voelde ik me vanaf het eerste moment thuis. Na 1 week wist iedereen mijn naam en andersom.

Alle collega’s hebben dezelfde passie voor techniek en er is ruimte om het beste uit jezelf te halen."

- Sander d'Hondt, sr. Technical Service Engineer

Van idee tot innovatie

Over Unitron

Wij geloven in een gezondheidszorg waar patiënten dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen en waar medici van hoogwaardige instrumenten gebruikmaken om de meest succesvolle behandeling te kunnen geven.   

Met meer dan 75 professionals werken we op 2 locaties aan high-end lifescience producten, van ontwerp tot realisatie. We ontwikkelen medische devices voor domeinen als anesthesie, oncologie en diagnostische beeldvorming. Onze kracht ligt bij complexe mechatronische en elektronische apparatuur en technieken.  

Onze ambitie is om te groeien. Met collega’s die óók twinkelende ogen krijgen van de nieuwste technische ontwikkelingen. En die, net als wij, staan te springen om hun probleemoplossend vermogen optimaal in te zetten voor een betere medische wereld. Bouw je mee? 

Solliciteer

Ben jij onze procesverbeteraar?

Laat dan hier je gegevens achter. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om kennis te maken en te horen wat je ambities zijn. Hopelijk tot snel!

Liever eerst persoonlijk contact?

Neem dan contact op met Gillian Jones, HR Adviseur:
0117 30 73 20 | g.jones@unitron.nl

Nieuwsgierig naar de andere rollen?

Meer weten over Unitron?

www.unitron.nl