Marketing specialist


Met jouw doelgerichte creativiteit zet jij Unitron op de kaart.

Solliciteer

Marketing specialist

Met jouw doelgerichte creativiteit
zet jij Unitron op de kaart.

Marketing specialist

Met jouw doelgerichte creativiteit zet jij Unitron op de kaart.

IJzendijke

32-40 uur

Ruim 75 collega's

>250 producten

Jij zet Unitron op de kaart.

Jij neemt mee

 • Creativiteit en een resultaatgerichte persoonlijkheid. Jij bent initiatiefrijk en maakt eenvoudig contact met collega's.
 • Hbo/bachelor diploma, in een commerciële of creatieve richting en/of een aantal jaar ervaring in de marketing.
 • Grote interesse in digitale media en marketing. Jij ziet een berg aan online kansen en mogelijkheden.
 • Een groei-mindset. Je durft buiten de kaders te denken en hebt lef om nieuwe wegen te bewandelen.

Dit krijg je terug

 • Marktconform salaris op basis van jouw opleiding en ervaring.
 • Een jaarcontract van 32-40 uur per week, met zicht op een vast dienstverband.
 • Pensioenopbouw.
 • 35 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Reiskosten- en tunnelkostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen.

Jouw missie

Jij zet Unitron op de kaart en vergroot de brand awareness bij onze (potentiële) klanten.

Als marketingprofessional ga je op zoek naar de juiste kanalen, events en middelen om dat doel te bereiken. Het resultaat is wat telt: hoogwaardige leads aantrekken en huidige klantrelaties verder uitbouwen. 

 

Dat doe je door:

 

 • onze brand awareness te meten. Je analyseert data van onze socials, Google en de website, eventueel aangeleverd door ons marketingbureau;  
 • mee te draaien met onze marketingactiviteiten en deze te evalueren. Je onderzoekt hoe we ons marketingbudget zo doelgericht en efficiënt mogelijk in kunnen zetten. Wat vinden onze klanten en prospects belangrijk en hoe spelen we daarop in? Je bent strateeg, denktank en kartrekker. Jij helpt ons om slimme keuzes te maken en Unitron onderscheidend te presenteren; 
 • onze marketingstrategie op te volgen. Hierin is onze doelgroep, manier van communiceren en de mediamix omschreven. Ook is onze digitale omgeving goed opgezet. Vanuit dit startpunt kun je je vrije geest de ruimte geven en je verder ontwikkelen tot marketingspecialist;  
 • te sparren met Sales: waar liggen kansen? Welke bedrijven willen we graag binnenhalen als klant? Wat is daarvoor nodig? Hoe zetten we hypertargeting in om ons bereik, ook bij huidige klanten, te vergroten? Jij zet je creativiteit in als middel om onze salesdoelstellingen te halen;  
 • een contentplan te maken en continu aan te scherpen op basis van de resultaten. Je bent goed op de hoogte van de projecten die lopen. Jij weet zelfs de meest ingetogen collega voor je te winnen en de informatie los te krijgen die je nodig hebt. Vervolgens verwerk je de informatie tot aansprekende content voor je doelgroep. Een whitepaper, testimonial, podcast of video? Jij hebt het lef om nieuwe werkwijzen uit te proberen; 
 • onze visuele identiteit te bewaken. Op basis van onze uitgebreide huisstijlrichtlijnen zorg jij ervoor dat Unitron op steeds dezelfde manier wordt gepresenteerd. In salespresentaties, tijdens rondleidingen op locatie, in promotiemateriaal en online. 

It's all in the details

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van medische apparatuur. Het is daarom van levensbelang dat onze leveringen van perfecte kwaliteit zijn.

Om die kwaliteit te waarborgen leggen wij alle data, testresultaten en verrichte handeling continu vast in verschillende documenten. Zo verzekeren wij ons ervan dat medici en patiënten straks de beste apparatuur gebruiken.

"Als marketeer werk je intensief samen met sales. Je helpt ons om goede keuzes te maken. Doen wij wat het beste is om onze klanten uit te bouwen en nieuwe klanten aan te trekken? Wat willen zij zien, lezen? Welke kanalen kunnen we inzetten, hoe zetten we onze website optimaal in? Dat soort zaken."

— Fabian van Dommelen, Manager Sales & Marketing

Van idee tot innovatie

Over Unitron

Wij geloven in een gezondheidszorg waar patiënten dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen en waar medici van hoogwaardige instrumenten gebruikmaken om de meest succesvolle behandeling te kunnen geven.   

Met meer dan 75 professionals werken we op 2 locaties aan high-end lifescience producten, van ontwerp tot realisatie. We ontwikkelen medische devices voor domeinen als anesthesie, oncologie en diagnostische beeldvorming. Onze kracht ligt bij complexe mechatronische en elektronische apparatuur en technieken.  

Onze ambitie is om te groeien. Met collega’s die óók twinkelende ogen krijgen van de nieuwste technische ontwikkelingen. En die, net als wij, staan te springen om hun probleemoplossend vermogen optimaal in te zetten voor een betere medische wereld. Bouw je mee? 

Team

In het Sales & Marketing team ben jij degene die zich richt op marketing. Het tempo in dit team ligt hoog, evenals de ambitie om te groeien. Dit vraagt van jou dat je je plaats opeist, zelf voorstellen doet, knopen doorhakt en aan de bel trekt als je vragen hebt. Daar krijg je betrokken collega’s en veel vrijheid voor terug. 

Solliciteer

Zet jij jouw talent in om het leven van patiënten te verbeteren?

Laat dan hier je gegevens achter. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om kennis te maken en te horen wat je ambities zijn. Hopelijk tot snel!

Liever eerst telefonisch of per mail contact?

Neem dan contact op met Corine of Gillian van HR:
0117 30 73 02 | c.dekker@unitron.nl
0117 30 73 20 | g.jones@unitron.nl

Nieuwsgierig naar de andere rollen?

Meer weten over Unitron?

www.unitron.nl