Hardware/Software Engineer


Jij bent betrokken bij het volledige hardware en software design traject, van concept naar product.

Solliciteer

Hardware/
Software
Engineer

Jij bent betrokken bij het
volledige hardware en
software design traject,
van concept naar product.

Hardware/Software Engineer

Jij bent betrokken bij het volledige hardware en software design traject, van concept naar product.

Hengelo

32-38 uur

Ruim 75 collega's

>250 producten

Jij maakt ideeën werkelijkheid

Jij neemt mee

 • een afgeronde hbo of wo opleiding, bij voorkeur op het gebied van Elektrotechniek of Mechatronica.
 • werkervaring met het ontwikkelen en prototyping van elektronica.
 • oog voor details en creativiteit in het bedenken van oplossingen.
 • kennis van de laatste ontwikkelingen en trends in jouw vakgebied.
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • je hebt rijbewijs B.

Dit krijg je terug

 • marktconform salaris op basis van jouw opleiding en ervaring.
 • je komt direct bij ons in dienst.
 • je ontvangt direct een jaarcontract voor 38 uur (32 uur is bespreekbaar).
 • 35 verlofdagen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.
 • diverse opleidingsmogelijkheden, zowel on the job als extern.

"Ik ben een echte puzzelaar en hou er bijvoorbeeld van om een proces efficiënter te maken door te automatiseren, digitaliseren en waar mogelijk ook te robotiseren. Heel interessant, er helemaal induiken totdat je de oplossing gevonden hebt."

- Patrick Rietsema, Software- en Test Engineer

Jouw missie

Met je collega's van afdeling Research & Development vertaal je de wensen van de klant naar een nieuw device.

 

Samen met een team van collega’s van onze afdeling R&D ben jij betrokken bij het volledige hardware en software design traject, van concept naar product. Je vertaalt eisen en wensen van onze klanten naar een functioneel ontwerp en implementeert dit in een hardware design. Je zorgt voor de integratie met de software en werkt technische documentatie en specificaties uit, waarmee andere collega’s inzicht krijgen in je design.

Je werkt analytisch en gestructureerd en je beschikt over de nieuwste kennis op het gebied van elektrotechniek. In de rol van Hardware/Software Engineer werk je in een projectteam waarbij ook andere disciplines betrokken zijn. Jullie overleggen regelmatig en ondersteunen elkaar waar nodig.

Continue ontwikkeling

Unitron levert innovatieve en high-end life-science producten en dit biedt jou als Hardware/Software Engineer een kans om aan de slag te gaan met inhoudelijk zeer uitdagende projecten. Door de dynamiek van de projecten zijn er veel technische uitdagingen en blijf je in ontwikkeling.

Aangezien jij zowel aan de hardware als softwarekant van de projecten werkt, heb je een goed beeld van de projecten en vorm je een belangrijke schakel in het team. Je hebt veel verantwoordelijkheid en krijgt de ruimte om initiatief te nemen.

"Vorig jaar hebben we de volledige productielijn voor een insulinepomp opgezet. Onder hoge tijdsdruk richtten we een lege productiehal in tot een gevalideerde productielijn: de elektrische aansluitingen, tafels om aan te werken, gereedschap, werkinstructies. Binnen een paar maanden konden de pompjes geproduceerd worden."

- Richard de Gardeijn, Proces Egineer

"Wat ik bij Unitron waardeer, is de flexibiliteit. Eerder stoppen, later beginnen of thuiswerken: het kan allemaal. Daardoor is mijn werk goed te combineren met mijn gezin. En ik heb fantastische collega’s. We werken veel samen en ook als je alleen aan iets werkt, is er regelmatig interactie met veel humor."

- Patrick Rietsema, Software- en Test Engineer

Van idee tot innovatie

Over Unitron

Wij geloven in een gezondheidszorg waar patiënten dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen en waar medici van hoogwaardige instrumenten gebruikmaken om de meest succesvolle behandeling te kunnen geven.   

Met meer dan 75 professionals werken we op 2 locaties aan high-end lifescience producten, van ontwerp tot realisatie. We ontwikkelen medische devices voor domeinen als anesthesie, oncologie en diagnostische beeldvorming. Onze kracht ligt bij complexe mechatronische en elektronische apparatuur en technieken.  

Onze ambitie is om te groeien. Met collega’s die óók twinkelende ogen krijgen van de nieuwste technische ontwikkelingen. En die, net als wij, staan te springen om hun probleemoplossend vermogen optimaal in te zetten voor een betere medische wereld. Bouw je mee? 

Solliciteer

Ontwikkel jij onze nieuwe devices?

Laat dan hier je gegevens achter. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om kennis te maken en te horen wat je ambities zijn. Hopelijk tot snel!

Liever eerst telefonisch of per mail contact?

Neem dan contact op met Gillian Jones, HR Adviseur:
0117 30 73 20 | g.jones@unitron.nl

Nieuwsgierig naar de andere rollen?

Overige vacatures

Mechanical Engineer
Home

Meer weten over Unitron?

www.unitron.nl