Accountmanager


Jij bent de partner waar onze klanten 100% op kunnen bouwen.

Solliciteer

Accountmanager

Jij bent de partner waar onze klanten
100% op kunnen bouwen.

Accountmanager

Jij bent de partner waar onze klanten 100% op kunnen bouwen.

IJzendijke

Fulltime

Ruim 75 collega's

>250 producten

Jij bouwt aan een sterke relatie met onze klanten.

Willen ze ondersteuning bij de engineering, productie, opschaling en/of het op de markt houden van medical devices? Jij zet zaken in gang en houdt vinger aan de pols. 

 

De mix van commercie, langdurige klantrelaties en dienstverlening maken deze functie uniek in zijn soort.

Jij neemt mee

 • Een dienstverlenende, doelgerichte en commerciële instelling. Jij voelt klanten aan en bent goed in het onderhouden en uitbouwen van langdurige klantrelaties.
 • Hbo/bachelor werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in dienstverlening. Je verkoopt geen product, maar een partnerschap met Unitron.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Dit krijg je terug

 • Marktconform salaris op basis van jouw opleiding en ervaring.
 • Een jaarcontract van 40 uur per week, met zicht op een vast dienstverband.
 • Pensioenopbouw.
 • 35 vakantiedagen.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Reiskosten- en tunnelkostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen.

Jouw missie

Beademingsapparatuur, een orgaandonorbox of diabetesmeter: bij Unitron worden ze ontwikkeld en geproduceerd.

Onze klanten zijn bedrijven die high-end medische hulpmiddelen (willen) ontwikkelen. Unitron ondersteunt volledig of in deelprocessen. Van ontwerp, ontwikkeling tot klaarmaken voor serieproductie en verder doorontwikkelen, Unitron is de partner waar zij op vertrouwen. Jij maakt onze klanten én Unitron succesvol door iedere vraag, wens en kans op een juiste manier op te volgen.

 

Dat doe je door:

 

 • klantrelaties te verdiepen en verder uit te bouwen. Je kent iedere stakeholder van onze klanten, en zij jou. 1 à 2 dagen per week ben jij bij klanten op locatie te vinden; zo hou jij de relatie warm. Willen ze de productie opschalen of is er een vraag over het ontwikkelen van een nieuw product? Je signaleert kansen, bent op de hoogte en zorgt dat je betrokken bent. Als iets niet lekker loopt of onduidelijk is, pak je de telefoon of rij je erheen. Iedere situatie is voor jou een kans om de klantrelatie te versterken. Als team bedien je zo’n 70 klanten. Je klanten bevinden zich met name in Nederland, België of aangrenzend in Duitsland. 
 • klanten te ondersteunen bij operationele processen. Je doet het projectmanagement van vragen en orders. Klantvragen beleg je bij de juiste Unitron-collega’s en vice versa. Je bewaakt de opvolging van orders, offertes en calculaties. De vragen die op je afkomen zijn uiteenlopend; van de levertijd van producten tot commerciële, operationele en kwaliteitsvragen. Je bent op de hoogte en beantwoordt ze zelf of verwijst door naar een collega. Hierin ligt de uitdaging om je primaire focus niet op operationele zaken, maar op het uitbouwen van klantrelaties te leggen. 
 • registratie van werkzaamheden en processen in onze ERP en CRP systemen. We vinden het belangrijk dat je als relatiebeheerder op de hoogte bent van al het reilen en zeilen bij de klant. 1 à 1,5 dag per week besteed jij aan het administratief verwerken van binnenkomende vragen, serviceverzoeken en orders in ons systeem. Je overziet het volledige commercieel-operationele proces van opstart tot afhandeling.  
 • wekelijks te overleggen met je team over de doelstellingen, kansen en behaalde resultaten. Je houdt je persoonlijke voortgang ten opzichte van de kpi’s bij en rapporteert aan de salesmanager. Je zorgt ervoor dat de forecast altijd actueel is, dat is de basis voor het salesbudget en -plan.    

It's all in the details

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van medische apparatuur. Het is daarom van levensbelang dat onze leveringen van perfecte kwaliteit zijn.

Om die kwaliteit te waarborgen leggen wij alle data, testresultaten en verrichte handeling continu vast in verschillende documenten. Zo verzekeren wij ons ervan dat medici en patiënten straks de beste apparatuur gebruiken.

"Wat uniek is aan onze werkwijze, is dat je als accountmanager van a tot z betrokken bent bij je klant. Je bent niet een schakel in het proces, maar een vaste partner voor je klant. Daardoor heb je veel invloed en kan de klant op je bouwen. Je bouwt zowel aan je interne netwerk als aan klantrelaties."

— Fabian van Dommelen, Manager Sales & Marketing

Van idee tot innovatie

Over Unitron

Wij geloven in een gezondheidszorg waar patiënten dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen en waar medici van hoogwaardige instrumenten gebruikmaken om de meest succesvolle behandeling te kunnen geven.   

Met meer dan 75 professionals werken we op 2 locaties aan high-end lifescience producten, van ontwerp tot realisatie. We ontwikkelen medische devices voor domeinen als anesthesie, oncologie en diagnostische beeldvorming. Onze kracht ligt bij complexe mechatronische en elektronische apparatuur en technieken.  

Onze ambitie is om te groeien. Met collega’s die óók twinkelende ogen krijgen van de nieuwste technische ontwikkelingen. En die, net als wij, staan te springen om hun probleemoplossend vermogen optimaal in te zetten voor een betere medische wereld. Bouw je mee? 

Team

Je wordt deel van het Sales & Marketing team van Unitron in IJzendijke, dat bestaat uit de commercieel directeur, teamleider commercie, een new business developer (vacature) en 4 accountmanagers. We sparren veel met elkaar en zijn steeds op zoek naar nieuwe kansen op de markt en bij bestaande klanten.   

Solliciteer

Zet jij jouw talent in om het leven van patiënten te verbeteren?

Laat dan hier je gegevens achter. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om kennis te maken en te horen wat je ambities zijn. Hopelijk tot snel!

Liever eerst telefonisch of per mail contact?

Neem dan contact op met Corine of Gillian van HR:
0117 30 73 02 | c.dekker@unitron.nl
0117 30 73 20 | g.jones@unitron.nl

Nieuwsgierig naar de andere rollen?

Meer weten over Unitron?

www.unitron.nl